På Bjerregrav Friskole afholder vi to arbejdsdage om året.

Det er dage, hvor vi i fællesskab hygger os, blandes på tværs af klasser og sammen får afviklet en række arbejdsopgaver.
Dagene er arrangeret af arbejdsdagsudvalget som i fællesskab med bygningsudvalget, ledelsen og personalet, samt forældre udarbejder en række arbejdsbeskrivelser på opgaver, der ønskes lavet på denne dag. Opgaverne spænder bredt, og der er opgaver til alle.

Der er fællesspisning og fuld forplejning dagen igennem.

Hvorfor arbejdsdage - Det forpligtende fællesskab:

Skolens dagligdag er præget af et stærkt forældreengagement, og vi betragter jeres aktive deltagelse heri som er en forudsætning for, at jeres barns udvikling og læring på Bjerregrav Friskole. Der ligger stor læring i at være fælles om at skabe rammerne for læring og udvikling og det vil komme vores børn til gode nu og i deres fremtidige liv.
Ud over deltagelse i barnets dagligdag, sker dette ved at møde op til aktiviteter på skolen og deltage i forældrerengøring/arbejdsdage typisk 2 gange årligt, hvorfor vi selvfølgelig forventer ALLE familier er repræsenteret de to arbejdsdage.