Velkommen til Bjerregrav Børnehus

Børnehuset i Bjerregrav er et lille børnehus med en skøn placering i et naturskønt område. Vi har gode muligheder for fysisk aktivitet både indendørs og udendørs. Vi bor under samme tag som Bjerregrav Friskole og har et tæt samarbejde med skolen. Vi vægter en sund og tryg overgang fra børnehaven og videre til skolen.

Bjerregrav friskole og Børnehus ligger i fantastiske omgivelser, der bl.a. byder på;

 • Forskelligartet skov
  Vådområder, enge, og brakmarker
  Småsøer
  Frugtplantage m. legeplads
  Hvolris jernalderlandsby
  Møllebækken som risler omkring børnehusets legepladser, med badebro og shelters

 I børnehaven er naturen noget der bliver prioriteret højt. Vi bruger løbende alle de nærtliggende herligheder både til at studere, men også som læringsrum for diverse aktiviteter. Børnehaven har været certificeret med det grønne flag siden 2018, da vi arbejder meget med projekter/temaer, som relaterer sig til naturen, hvor naturen bruges aktivt og støtter det sunde børneliv. Vi er en børnehave, som er ude hver eneste dag, uanset vejr og vind


I Bjerregrav Børnehave er det vigtigt for personalet, bestyrelsen og forældrerådet, at alle føler sig velkomne og bliver taget godt imod.  Vi prioriterer høj faglighed, tryghed, glæde, nærvær, og genkendelighed i arbejdet med vores børn og i vores hverdag.                                                                      

Som institution vægter vi fri-kulturen – herunder forældresamarbejde højt, og vi løfter bedst i flok. Derfor har vi til tider brug for forældrenes hjælp, og forventer opbakning ved arrangementer, arbejdsdage og møder vedr. Børnehaven. Formålet med arrangementer er ligeledes at styrke samarbejdet mellem daginstitution og hjem. Ligeledes er det vigtigt, at forældrene kender hinanden indbyrdes, da det øger samarbejdsmulighederne på længere sigt.